Szájvíz peroxiddal

szájvíz peroxiddal

Top Articles

Hogyan működnek a fogfehérítő készítmények és eljárások? A fogak elszíneződése kétféle lehet: felszíni, ami rendszerint életmódbeli okokkal magyarázható, például dohányzás, túlzott kávéfogyasztás vagy rossz szájhigiénia, illetve mély, ami szájüregi sérülés, egyes gyógyszerek és a természetes öregedési folyamat következménye lehet.

szájvíz peroxiddal galandféreg jelenlétének jelei

A fogfehérítő eljárások alapvetően a felszíni elszíneződéseket szüntetik meg, illetve halványítják. Szájvíz peroxiddal magas koncentrációban alkalmazva a fehérítő anyag a zománc mélyebb rétegébe is behatolhat. Itt kémiai reakcióba lép az elszíneződést okozó vegyületekkel, és lebontja őket. Alacsonyabb koncentrációjú fehérítő vegyülettel azonban csak a felszíni elszíneződések kezelhetők. Rendelői fogfehérítés A fogorvos által végzett, rendelői fogfehérítésnek az az előnye is megvan, hogy előtte szájüregi vizsgálat és professzionális fogtisztítás is történik.

A rendelői fogfehérítés során használhatnak hidrogén-peroxidot, amit általában gél formájában, többször megismételve visznek fel a fogak felszínére. Professzionális fogfehérítéssel általában több árnyalatnyi világosítás érhető el.

  • Valóban működik a fogfehérítő szájvíz? Tudja meg. | Oral-B
  • ALOE FRESH® FEHÉRMOSOLY SZÁJVÍZ. Fehér fogak, friss lehelet, erős fogíny ml | Biosziget
  • Ne vegyen be 12 év alatti gyermekeket; Az antibiotikumok során.
  • Hidrogén-peroxid szájvíz - Torokgyulladás
  • Saját biztonsága érdekében azonban jobb, ha nem otthon készült szájvizekkel próbálja elérni a kívánt eredményt.

A rendelői kezelés további előnye, hogy az íny és a szájnyálkahártya nem érintkezik a fehérítő vegyülettel. Kétségkívül szájvíz peroxiddal, mint a többi eljárás, de a hatásuk is látványosabb és tartósabb. Fogorvos által felügyelt otthoni fogfehérítés A hatóanyag ezekben az esetekben is lehet a hidrogén-peroxid, kiegészítve glicerinnel, vízzel és ízesítő anyagokkal.

szájvíz peroxiddal komplex ember elleni parazitaellenes gyógyszerek

Ezeknél az eljárásoknál a fogorvos lenyomatot vesz a fogakról, aminek alapján egyedi sínt készítenek. Maga a fehérítés úgy zajlik, hogy a fehérítő gélt ebbe a sínbe kell betölteni, majd a sínt fel kell helyezni a fogakra.

szájvíz peroxiddal nevezze meg a Plasmodium malária végleges gazdaszervezetét

A sínt a fogorvos utasításai szerint naponta néhány órán át, egy-két hétig kell használni. Otthoni fogfehérítés Otthoni fogfehérítés előtt is célszerű felkeresni a fogorvost, hogy az esetlegesen kezelést igénylő szájüregi elváltozásokra még a beavatkozás előtt fény derüljön. Az otthoni használatra szánt fogfehérítő készítmények is tartalmazhatnak hidrogén-peroxidot, azonban alacsonyabb koncentrációban, mint a rendelői anyagok.

Készítsünk környezetbarát szájvizet! Figyelmeztetések a fogak öblítésével hidrogén-peroxiddal Lehet öblíteni a száját hidrogén-peroxiddal, hogyan kell megfelelően hígítani és öblíteni Valóban működik a fogfehérítő szájvíz? Tudja meg.

A hatóanyag gél, rágógumi, csík vagy fogkrém formájában alkalmazható. Mikor nem végezhető fogfehérítés?

témák