Méregtelenítő tapasz. Méregtelenítő talptapasz

Gyakori megbetegedések

méregtelenítő tapasz

Test- és méregtelenítő tapasz, tapaszok, talpbetétek Ár szerint: Mikroelektromos működésű fájdalomcsillapító, izomgörcsoldó tapasz. Kar- váll- könyök- térd- és hátfájdalmak enyhítésére szolgál.

méregtelenítő tapasz

Méretre vágható, vízálló. Ár: Ft Kíméletesen felpuhítja és eltávolítja a tyúkszemet, ragasztó felülete biztos és fix tapadást biztosít, a légy filckorong csökkenti a súrlódást és a fájdalmat a cipőben. Ár: Ft Különleges védelem a tyúkszem okozta fájdalom ellen.

A termékről Használat Összetevők Figyelmeztetés A termékről Méregtelenítő talptapaszok — az éjszakán folyamán a leghatékonyabb. A lábak a test nagyon stresszes része, mivel a testből sok méreg itt halmozódik fel A reflexológiás talpmasszázs során testünk minden része ill. A tapaszokban lévő bambusz ecet természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek revitalizálják szervezetünket.

Ideális a lábujjak tetején megjelenő tyúkszemre. Hipoallergén ragasztóanyaga érzékeny bőrre is alkalmas.

méregtelenítő tapasz

Ár: Ft A túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére. Ár: Ft A Slim tapasz a Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék.

Ár: 2.

  • Kezelés paraziták viaszában
  • A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra:

Ár: 3. Úgy tervezték őket, hogy akár napig is kiválóan tapadjanak a bőrre.

ERŐmerítő előadás 1. rész – Bevezetés + Havasi lótusz betétről - Sütő Mária Erőmerítő tréner

Ár: Ft A csomagban található tapasz elsősorban akut fájdalmak kezelésére szolgál, így jó hatása van fejfájás, menstruációs görcs, sportsérülések stb. Ár: Ft A hagyomásnyos kinai orvoslásban is eredményesen használták izületi, izom, reumatikus fájdalmak, valamint lumbágó kezelésére. Ár: 1.

méregtelenítő tapasz

témák