Férgek meggyógyulnak

Aszklépiosz botja

senna fű paraziták

Majdnem megvakult, mert féreg volt a kontaktlencsében Egy 18 éves amerikai lány a kontaklencséje miatt majdnem elvesztette a látását: férgek kezdtek fejlődni a szemében.

Ezeket látta már?

mi a fascioliasis

Megvédhető férgek meggyógyulnak volna a nemzeti konzultáció? A számítógépes biztonsági szakértő válaszol!

mint hogy férgeket fogyasszon az emberek tablettáiban

Ashley Hyde úgy érezte, borzalmasan fáj és be van gyulladva a bal szeme, ezért elment az orvoshoz. A doktorok ránézésre nem tudták megállapítani, mi lehet a probléma oka, ezért mintát vettek a szeméből.

parazita károsodás a bőrön

Ebből derült ki, hogy a lány kontaklencséje mögött paraziták kezdtek fejlődni, ezek okozták a panaszokat. A súlyos fertőzés akár vaksághoz is vezethetett volna. A mikroszkópikus élőlények egyébként megtalálhatóak a vízben és a földben is és valószínűleg a kontaktelcsehasználat során kerültek a szembe, de bejuthatnak sérüléseken keresztül vagy légzéssel is.

A legbiztosabb módszer, ha minden nap újat használunk" - nyilatkozta a DailyMail című lapnak dr. Adam Clarin, a lány orvosa.

helmintákat hívják

Blikk-információ Egymillió forint kihúzná a bajból? Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait!

a paraziták közül a legjobb olcsó gyógyszerek

Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

témák